Goedkoop sierhekwerk

Goedkoop sierhekwerk

Op zoek naar goedkoop sierhekwerk? Wij zijn dé specialist!

Goedkoop sierhekwerk

Mooie afrastering

Sierhekwerk kan vaak de ‘finishing touch’ zijn voor een tuin. Door de mooie combinatie tussen schoonheid en functionaliteit kan sierhekwerk een mooie oplossing zijn voor bijvoorbeeld een afscheiding van erf, of afrastering van een zithoek. Sierhekwerk is te verkrijgen in oneindig soorten, maten en mogelijkheden waardoor u altijd uw eigen stijl door kan zetten in de afrastering van uw tuin. Sierhekwerk wordt ook vaak gebruikt als (entree)poort, dus als sierpoort.

Wanneer u er uit bent wat voor vorm, kleur en afmeting uw sierhekwerk moet gaan hebben, kunnen wij u het speciaal voor u gaan ontwerpen en plaatsen. Dit wordt allemaal uiterst deskundig gedaan, we hebben meer dan twintig jaar ervaring in deze ‘niche’ van hekwerk. We kunnen het u helemaal naar het zin maken.

Wanneer u een offerte op maat wilt hebben, neemt u dan vooral contact met ons op. Geheel vrijblijvend zullen wij u graag adviseren over alle mogelijkheden die sierhekwerk biedt. Het beste kunt u ons mailen op info at hekwerk-verkoop.nl of even bellen naar 0512-541629.

Sierhekwerk, gecoat of RAL

Zoals al genoemd, sierhekwerk kan op maat voor u gemaakt worden en daarbij is eigenlijk niets ons te gek! Voor voorbeelden van sierhekwerk kunt u ook een kijken op http://www.hekwerk-verkoop.nl/sierhekwerk.html zodat u een impressie kunt krijgen van alle mogelijkheden en opties.

Sierhekwerk prijzen

Mocht u meer informatie willen of meer willen weten over hekwerk, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onze contactpagina of ons bellen op 0512-541629.