Schanskorven prijzen

Schanskorven prijzen

Op zoek naar schanskorven prijzen? Met meer dan twintig jaar ervaring in de hekwerk branche zijn wij expert in schanskorven. We hebben verschillende soorten schanskorven in ons hekwerk assortiment:

  • We hebben de standaard Schanskorven van vier millimeter in de Galfan uitvoering. Deze schanskorven zijn gemaakt van vier millimeter puntgelastte Galfan gaaspanelen. De maas is 75×75 mm. De levensduur van deze schanskorf is rond de 80 jaar in een normale (milde) omgeving.
  • We hebben schanskorven van 5vijf millimeter in de Galfan uitvoering. Deze schanskorven zijn gemaakt van vijf millimeter puntgelastte Galfan gaaspanelen. Ook deze maas is 75×75 mm. De levensduur van deze schanskorf is rond de 80 jaar in een normale (milde) omgeving.
  • Schanskorven Schutting in Galfan uitvoering. Dit is een schutting van steenkorf/schanskorf. Ook gemaakt van 4 millimeter puntgelastte Galfan gaaspanelen. Deze maas is 75x75mm.

Schanskorven spiralen

Verder leveren we schanskorven spiralen. Dit zijn spiralen waarmee de schanskorven of steenkisten in een handomdraai onderling verbonden kunnen worden. De lengte van deze spiraal is 975 millimeter en zorgt voor een professionele uitsraling.

Schanskorven op maat ook mogelijk!

Mocht uw maat niet een standaard maat zijn, dan kunnen wij ook schanskorven op maat voor u maken. Stuur dan even mail naar ons, of vul het contactformulier op hekwerk-verkoop.nl in.